Asociaţia Cercetaşii Munţilor poate primi sprijin de la distanță prin donații financiare directe, prin redirecționarea a 3,5% din impozit către ACM sau a 20% din impozitul pe profit (plătit de societățile comerciale). Prin donarea acestor sume de bani veţi sprijini o activitate în care copiii şi tinerii îşi formează caracterul, învață să devină responsabili, să trăiască în comunitate şi să Îl descopere pe Dumnezeu.

Cum donaţi?

1. Prin formularul de 2%

Intrați pe pagina aceasta: Campanie 3,5% 2022 pentru a completa online formularul 230. Ne ocupam noi sa inregistram mai departe la ANAF formularul completat.

Explicaţii în legătură cu modul de completare le găsiţi ataşate formularului 230 pe care îl descărcaţi de pe această pagină.

2. Prin realizarea unui contract de sponsorizare pentru a redirecționa 20% din impozitul pe profit plătit de socitățile comerciale

3. Prin donatii/sponsorizari de produse sau servicii (exemple: unelte si materiale de campism, corturi, mancare neperisabila, servicii de transport, servicii economice, servicii IT/web design, servicii de croitorie, etc.)
In acest caz va rugam sa ne contactati pe una dintre aceste adrese e-mail: donatii@cercetasii-muntilor.ro sau sponsorizari@cercetasii-muntilor.ro

Explicaţii în legătură cu modul de completare le găsiţi ataşate formularului 230 pe care îl descărcaţi de pe această pagină.

Mai multe detalii despre modul în care societățile comerciale pot redirecționa 20% din impozitul pe profit către ACM găsiți aici.

Dacă doriţi mai multe informaţii în legătură cu aceste proceduri sau aveţi nelămuriri, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi (e-mail: info@cercetasii-muntilor.ro).

Vă mulţumim pentru sprijin!