Grupul din Cluj

Grupul “Iuliu Hossu” din Cluj-Napoca s-a format în anul 1994 şi încearcă, prin intermediul celor aproximativ 100 de membri, să păstreze spiritul de aventură şi dragul de natură al tinerilor. Culorile specifice grupului sunt negru şi roşu, acestea fiind regăsite în cravatele purtate de membri grupului.

În momentul de faţă sunt active toate cele trei ramuri (galbenă, verde şi roşie) cu un număr considerabil de membri:

  • Ramura galbenă este cea mai numeroasă, iar membri acesteia participă activ la întâlnirile organizate de către grup, luptă pentru cravată, promisiune sau steluţe ca mai apoi să fie cât mai de folos în cadrul ramurii verzi.
  • Ramura verde cuprinde cercetaşi şi cercetaşe care se dezvoltă atât pe plan personal cât şi pe plan spiritual prin intermediul activităţiilor la nivel de patrulă sau trupă şi acţionează pe diferite posturi în cadrul patrulei din care fac parte.
  • Ramura roşie este formată din drumeţi şi călăuze care îşi continuă dezvoltarea în cadrul grupului muncind în folosul aproapelui, mai ales prin serviciul oferit celorlalte ramuri şi prin ajutorul acordat necondiţionat “fraţilor mai mici” din cadrul grupului.

Persoane de contact:

Responsabil Grup: Andrei Cosmovici
Telefon: 0724 719 179
Mail: andreicosmovici@gmail.com

Asistent Şef Grup: Horațiu Meseșan
Telefon: 0744 547 889
Mail: horatiu_mesesan@yahoo.com

Asistent Şef Grup: Patricia Dana Dărăban
Telefon: 0749 245 012
Mail: patriciadanadaraban@gmail.com