Asociaţia Cercetaşii Munţilor poate primii sprijin de la distanță prin donații financiare directe, prin redirecționarea a 2% din impozit către ACM sau a 20% din impozitul pe profit (plătit de societățile comerciale). Prin donarea acestor sume de bani veţi sprijini o activitate în care copiii şi tinerii îşi formează caracterul, învață să devină responsabili, să trăiască în comunitate şi să Îl descopere pe Dumnezeu.

Cum donaţi?

1. Direct prin donații online;

2. Prin formularul de 2%;

3. Prin realizarea unui contract de sponsorizare pentru a redirecționa 20% din impozitul pe profit plătit de socitățile comerciale.

Dacă doriţi ca prin direcţionarea a 2% din impozit să sprijiniţi activităţile Asociaţiei Cercetaşii Munţilor, completaţi şi transmiteţi formularul 230 (descarcă aici), până la data de 25 mai a fiecărui an (formularul trebuie completat anual).

Formularul se completează de mână, cu majuscule, în două exemplare, din care unul rămâne contribuabilului. Modalităţile de a transmite formularul completat la unul din grupurile de cercetaşi sunt:

  • puteţi contacta telefonic sau prin e-mail şeful de grup din oraşul din care faceţi parte şi astfel veţi putea stabili o întâlnire cu acesta;
  • în cazul în care aveţi copii care activează în cadrul asociaţiei noastre, puteţi să trimiteţi prin aceştia formularul completat la una din întâlnirile grupului, iar noi îl vom depune la registratura Administraţiei Fiscale;
  • puteţi scana formularul şi apoi să îl trimiteţi prin e-mail (info@cercetasii-muntilor.ro).

Explicaţii în legătură cu modul de completare le găsiţi ataşate formularului 230 pe care îl descărcaţi de pe această pagină.

Mai multe detalii despre modul în care societățile comerciale pot redirecționa 20% din impozitul pe profit către ACM găsiți aici.

Dacă doriţi mai multe informaţii în legătură cu aceste proceduri sau aveţi nelămuriri, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi (e-mail: info@cercetasii-muntilor.ro).

Vă mulţumim pentru sprijin!